fbpx

Over ons

Leer ons kennen en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen laten groeien.

Wie is Solid Medio?

Bij Solid Medio vormen mensen de kern van alles wat we doen. Ons team bestaat uit een gevarieerde
groep van toegewijde professionals, elk met unieke vaardigheden en expertise. 

We zijn niet slechts een marketing bureau, we zijn een hecht team van creatieve geesten, strategische denkers en resultaat gedreven individuen.

0 +

Klanten geholpen

Wat onze klanten zeggen

Patrick Van den Berghe
Patrick Van den Berghe
Transport & Logistiek
Read More
Sinds we zijn begonnen met samenwerken met Solid Medio, heb ik niets dan positieve ervaringen. Hun strategische aanpak heeft een aanzienlijke impact gehad op onze transportactiviteiten. Het is duidelijk dat Solid Medio niet alleen begrijpt wat er speelt in de transportsector, maar ook effectieve oplossingen biedt die specifiek zijn afgestemd op onze behoeften.
Sarah De Wit
Sarah De Wit
Event sector
Read More
Wat ik het meest waardeer aan Solid Medio is hun flexibiliteit en proactieve benadering. Ze begrijpen dat de eventsector dynamisch is en hebben zich naadloos aangepast aan onze steeds veranderende behoeften. Hun toewijding aan ons succes is onmiskenbaar.
Thomas Van den Broeck
Thomas Van den Broeck
ICT
Read More
Solid Medio heeft recentelijk een indrukwekkende rebranding doorgevoerd, en ik moet zeggen, het heeft ons allemaal verrast. Als zaakvoerder waardeer ik een sterke, consistente uitstraling, en dat is precies wat Solid Medio heeft weten te leveren.
Petra Maes
Petra Maes
Coaching sector
Read More
Solid Medio is niet alleen een marketingbureau; ze zijn een waardevolle partner die begrijpt wat er nodig is om als ondernemer te bloeien. Ik zou hen van harte aanbevelen aan mede-ondernemers die op zoek zijn naar professionele begeleiding op het gebied van marketing en groei."
Ingrid Maertens
Ingrid Maertens
HR & Talentontwikkeling
Read More
Ik waardeer hun flexibiliteit en maatwerkbenadering, waardoor we echt op maat gemaakte oplossingen hebben kunnen implementeren die ons bedrijf vooruithelpen.
Jan De Sutter
Jan De Sutter
Fitness en Gezondheid
Read More
Hun strategische aanpak heeft niet alleen geleid tot een toename van nieuwe leden, maar ook tot een versterkte merkidentiteit. De recente rebranding heeft 'FitFocus Studio' een frisse uitstraling gegeven die perfect past bij onze missie om gezondheid en welzijn te bevorderen.
Previous
Next

Onze bewezen successen

Bij Solid Medio geloven we in meetbare resultaten voor onze klanten. Onze toegewijde inspanningen op het gebied van marketing hebben geleid tot opmerkelijke successen voor diverse bedrijven.

Waarom Solid Medio?

Onze passie voor marketing drijft ons elke dag. We zijn niet alleen experts; we zijn enthousiastelingen die gedreven worden door de uitdagingen en mogelijkheden die de marketingwereld te bieden heeft.

Of het nu gaat om het bedenken van vernieuwende campagnes of het analyseren van gegevens om inzichten te verkrijgen, onze liefde voor het vak is onvoorwaardelijke en is wat ons onderscheidt.

Wat ons echt bijzonder maakt, is de diverse achtergrond van elk teamlid. Van ervaren marketeers en contentstrategen tot data-analisten en sociale media specialisten. We bundelen onze krachten om klanten specifiecke oplossingen te bieden.

Deze diversiteit stelt ons in staat om vanuit verschillende perspectieven te denken en creatieve benaderingen te ontwikkelen die verder gaan dan de traditionele marketingnormen.

Wij geloven in voortdurende groei, niet alleen voor onze klanten maar ook voor onszelf. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends, technologieën en strategieën in de marketingwereld.

Door te investeren in constante opleiding en ontwikkeling, zorgen we ervoor dat ons team altijd voorop loopt en in staat is om cutting-edge oplossingen te leveren.

Onze samenwerking gaat verder dan de werkzaamheden zelf. We hebben een cultuur van open communicatie, samenwerking en ondersteuning.

We geloven dat een positieve en inclusieve werkomgeving niet alleen leidt tot tevreden teamleden, maar ook tot betere resultaten voor onze klanten.

Samen streven we ernaar om niet alleen een impact te hebben op de bedrijfswereld, maar ook op de maatschappij als geheel. We omarmen ethische bedrijfspraktijken, duurzaamheid en
maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wat maakt ons zo sterk?

01.

Diepgaande betrokkenheid

Onze betrokkenheid gaat verder dan de oppervlakte. We duiken diep in de essentie van uw bedrijf, begrijpen uw doelgroep en streven naar een diepgaand begrip van de markt. Deze toewijding stelt ons in staat om strategieën te ontwikkelen die niet alleen relevant zijn maar ook in 1 lijn zijn met uw doelgroep.

02.

Innovatieve oplossingen

Ons team is niet bang voor uitdagingen, we omarmen ze als kansen voor innovatie. Of het nu gaat om het betreden van nieuwe markten, het introduceren van baanbrekende campagnes of het optimaliseren van bestaande processen, we streven altijd naar innovatieve oplossingen die uw bedrijf of merk onderscheiden.

03.

Mensgerichte aanpak

We begrijpen dat achter elk cijfer, elke klik en elke transactie een menselijk verhaal schuilgaat. Onze mensgerichte aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen naar data kijken, maar ook naar de mensen achter de data. Dit stelt ons in staat om empathische en doeltreffende marketingstrategieën te ontwikkelen.

04.

Betrouwbare samenwerking

Vertrouwen vormt de basis van elke succesvolle samenwerking. We bouwen niet alleen aan strategieën, we bouwen aan langdurige relaties. Onze transparante communicatie, integriteit en betrouwbaarheid maken ons een partner waarop u kunt rekenen.

Onze diensten

Ontdek de uitgebreide diensten die Solid Medio te bieden heeft. Van contentcreatie tot zoekmachine optimalisatie, van social media management tot doelgerichte betaalde campagnes. 

We hebben de vaardigheden en expertise om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontgrendel succes met onze doelgerichte email marketing

Neem vandaag nog contact op met Solid Medio. Samen kunnen we bouwen aan een strategie die uw bedrijf doet groeien en bloeien in de digitale wereld.

Scroll naar boven