fbpx

Marketing audit

Marketing audit

Een marketing audit bij Solid Medio. Dat is het doorlopen van een marketing audit, waarbij we bedrijven helpen bij het analyseren en optimaliseren van hun marketinginspanningen.

Een marketing audit is een grondige beoordeling van uw marketingstrategie, -activiteiten en -resultaten om kansen te identificeren en verbeteringen aan te brengen. Hier leggen we uit hoe onze service uw bedrijf kan ondersteunen bij het analyseren en bijsturen van uw marketinginspanningen.

Waarom is een marketing audit belangrijk?

Een marketing audit biedt waardevolle inzichten en voordelen:

Foutpreventie

Identificeert en corrigeert potentiële fouten voordat ze schadelijk worden. Dit voorkomt onnodige uitgaven en verspilling van budgetten.

Efficiëntieverbetering

Optimaliseert marketingbudgetten en middelen voor een grotere ROI. Schakelen tussen campagnes op basis van ROI is het belangrijkst in marketing.

Ontdekking van kansen

Samen bekijken we welke onaangeboorde kansen en niches er nog zijn in de markt. Zo weet je precies waar je in de toekomst op moet inspelen.

Prestatie-evaluatie

Evalueert de effectiviteit van huidige marketingcampagnes en -strategieën. Houdt rekening met budgetten, tijdsinvestering, personeelskosten, ...

Wat maakt Solid Medio sterk?

Onze marketing audit service wordt uitgevoerd door ervaren marketeers met bewezen expertise. We gebruiken geavanceerde tools en methodologieën om je marketinginspanningen in detail te analyseren.

Met onze service kunt u gerichte stappen ondernemen om uw marketingprestaties te verbeteren en uw bedrijfsbudgetten te optimaliseren.

Hoe gaan we nu verder?

Onze uitgebreide marketing audit omvat:

01.

Strategische analyse

Beoordeling van je huidige marketingstrategie en -doelen

02.

Analyse van de concurrentie

Vergelijking met concurrenten om uw positie in de markt te begrijpen.

03.

Kanaalbeoordeling

Het evalueren van de prestaties van verschillende marketingkanalen, zoals SEO, sociale media, e-mail en meer. Zowel online als offline.

04.

Inhoud beoordelen

Analyse van de kwaliteit van je inhoud en relevantie voor je doelgroep.

05.

Website optimalisatie

Beoordeling van uw website en suggesties voor verbeteringen.

06.

Doelgroep analyse

We gaan je doelgroep analyseren en achterhalen wat hun behoeften zijn. Als niet alle doelgroepen al bekend zijn, gaan we op zoek naar interessante doelgroepen.

07.

ROI-analyse

Evaluatie van je marketinginvesteringen en hun rendement.

08.

Aanbevelingen rapport

Een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen voor verbetering.

Samen zetten we de eerste stappen naar marketingsucces.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze marketing audit, uw bedrijf kan helpen groeikansen te identificeren en je marketingstrategie te verbeteren.

Scroll naar boven