fbpx

Rekrutering

Rekrutering

Solid Medio staat klaar om organisaties te ondersteunen bij het aantrekken van de juiste kandidaten op een efficiënte en effectieve manier. 

In tegenstelling tot traditionele headhunters richten wij ons specifiek op latente werkzoekenden, mensen die momenteel al werkzaam zijn maar openstaan voor verandering. Want uitstekende werknemers zijn meestal niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar wel naar nieuwe uitdagingen.

"Een goede werknemer is niet opzoek naar nieuw werk, maar naar een nieuwe uitdaging"

Wat is video rekrutering?

Video rekrutering is een innovatieve benadering van talentwerving waarbij videocontent wordt ingezet om zo uw bedrijf onder de aandacht te brengen. 

Hierdoor kunnen we in een korte video van tussen de 1 minuut 30 seconden en 3 minuten uw bedrijf voorstellen aan potentiële kandidaten. Het doel is om een dieper inzicht te krijgen over de noden van uw bedrijf en het rekruteringsproces te versnellen.

Waarom is video rekrutering belangrijk?

Video rekrutering is belangrijk omdat het kandidaten een authentieke kijk biedt op de bedrijfscultuur en functies, waardoor effectiever talent kan worden aangetrokken en geselecteerd.

Efficiëntie

Video rekrutering verkort het sollicitatieproces door sneller inzicht te bieden in kandidaten.

Specifieke targeting

Kandidaten waarderen de moeite die bedrijven nemen om een aantrekkelijke rekrutering video te maken

Tijds efficiëntie

Het duurt vaak tot wel 3 maanden minder lang om een geschikte kandidaat te vinden dan op de traditionele manieren

Kwaliteit van aanwerving

Video rekrutering helpt bij het identificeren van de beste kandidaten die passen bij uw bedrijfscultuur en vereisten door dat we juist gaan richten op de gemotiveerde latend werkzoekende.

Laat het wervingsproces aan ons over!

Neem vandaag nog contact met ons op.

Scroll naar boven