fbpx

Contact

Contact us for more info, regarding social media marketing and/or lead generation for your business!

Testimonials

Patrick Van den Berghe
Patrick Van den Berghe
Transport & Logistiek
Read More
Sinds we zijn begonnen met samenwerken met Solid Medio, heb ik niets dan positieve ervaringen. Hun strategische aanpak heeft een aanzienlijke impact gehad op onze transportactiviteiten. Het is duidelijk dat Solid Medio niet alleen begrijpt wat er speelt in de transportsector, maar ook effectieve oplossingen biedt die specifiek zijn afgestemd op onze behoeften.
Sarah De Wit
Sarah De Wit
Event sector
Read More
Wat ik het meest waardeer aan Solid Medio is hun flexibiliteit en proactieve benadering. Ze begrijpen dat de eventsector dynamisch is en hebben zich naadloos aangepast aan onze steeds veranderende behoeften. Hun toewijding aan ons succes is onmiskenbaar.
Thomas Van den Broeck
Thomas Van den Broeck
ICT
Read More
Solid Medio heeft recentelijk een indrukwekkende rebranding doorgevoerd, en ik moet zeggen, het heeft ons allemaal verrast. Als zaakvoerder waardeer ik een sterke, consistente uitstraling, en dat is precies wat Solid Medio heeft weten te leveren.
Petra Maes
Petra Maes
Coaching sector
Read More
Solid Medio is niet alleen een marketingbureau; ze zijn een waardevolle partner die begrijpt wat er nodig is om als ondernemer te bloeien. Ik zou hen van harte aanbevelen aan mede-ondernemers die op zoek zijn naar professionele begeleiding op het gebied van marketing en groei."
Ingrid Maertens
Ingrid Maertens
HR & Talentontwikkeling
Read More
Ik waardeer hun flexibiliteit en maatwerkbenadering, waardoor we echt op maat gemaakte oplossingen hebben kunnen implementeren die ons bedrijf vooruithelpen.
Jan De Sutter
Jan De Sutter
Fitness en Gezondheid
Read More
Hun strategische aanpak heeft niet alleen geleid tot een toename van nieuwe leden, maar ook tot een versterkte merkidentiteit. De recente rebranding heeft 'FitFocus Studio' een frisse uitstraling gegeven die perfect past bij onze missie om gezondheid en welzijn te bevorderen.
Previous
Next
Reach us

Curious about more?

Scroll to Top